Jäsenyys

Tullivirkamiesliittoon kuuluu 10 jäsenyhdistystä, joissa on yhteensä yli 800 jäsentä. Liiton jäseniä työskentelee kaikissa Tullin eri tehtävissä. Liittoon kuuluu ja siihen voi liittyä erilaisella koulutustaustalla olevat, Tullissa työskentelevät henkilöt.

Liiton jäsenenä saat monenlaisia etuja, kuten vakuutuksia, työttömyysturvan, edulliset lomakohteet Lapissa, Helsingissä ja Tallinnassa ja erilaisia alennuksia kuten polttoainealennukset Teboilista, risteily- ja hotellialennuksia jne. Käytettävissäsi ovat myös Akavan ja AVAn tarjoamat jäsenedut.

Turvanasi on asiantunteva luottamusmiesorganisaatio, liiton edustajat palkkatiimissä, palkkatyöryhmässä ja YT-organisaatioissa. Liitto hoitaa kaikkia jäsenyyteen, palkkaukseen, työoloihin jne. liittyviä asioita. Liitto on ottanut jäsenilleen ammatillisen vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen.

Liiton jäsenmaksu on 1 % ennakonpidätyksen alaisesta palkkatulosta. Erityisjäsenmaksua 7 euroa/kk maksavat erilaisilla palkattomilla virkavapaille olevat, opiskelijat ja työttömät. Eläkeläisjäsenten palvelumaksu on 60 euroa vuodessa ja se laskutetaan kahdessa erässä.

Jäsenyys kannattaa!

Jäsenetuja yhteistyökumppaneilta