Omat jäsenedut

Ruka-Ihtingin lomaosakkeet

Liiton lomaosakkeet sijaitsevat kolmen osakkeen rivitalossa Ihtinki-järven rannalla, n. 6 km päässä Rukan rinteiltä ja 18 km päässä Kuusamon keskustasta. Lomailijoiden käytössä on huoneistot 1 ja 2 (molempien pinta-ala n. 60 m²). Alakerrassa on pieni keittiö, makuuhuone ja sauna, yläkerroksessa, makuuhuone, oleskeluaula sekä vaatehuone, wc ja parveke. Huoneistoissa on takka ja sauna. Makuutilat kuudelle hengelle. Kumpaakin huoneistoa kohti on yksi autopaikka. Kesäaikaan käytössä on yhteinen vene. (Kuva Hannu S Heinonen)

Lomaosake 1 on allergiahuoneisto, johon lemmikkieläinten tuonti on ehdottomasti kielletty. Tupakointi on kielletty molemmissa huoneistoissa.

Lomaosakkeet ovat täysin varusteltuja, mutta jokaisen on vietävä mukanaan omat liinavaatteet kuten lakanat, tyynynpäälliset ja pyyhkeet.

Varausviikko alkaa lauantaina klo 15.00 ja päättyy lauantaina klo 12.00. Jokainen on velvollinen tekemään siivouksen ennen lähtöään. Jos huoneisto joudutaan siivouttamaan, siivouksesta aiheutuneet kustannukset peritään huoneiston käyttäjältä.

Lisätietoja ja varaukset tvml.lomapaikat(at)gmail.com

Ylläksen lomaosake

Liiton jäsenten käytettävissä lomailutarkoituksiin on korkeatasoinen kuuden hengen Napakymppi-hirsimökki Ylläksellä, Kuertunturin kupeessa. Äkäslompolon laskettelurinteille on matkaa 6 km, mutta loistaville laduille pääset myös suoraan mökin pihasta. (Kuva Hannu S Heinonen)

Mökissä on olohuone (jossa on takka), makuuhuone, tilava makuuparvi, keittiö ja sauna. Keittiö on täysin koneistettu. Muita varusteita ovat mm. vaatteiden kuivatuskaappi ja auton lämpöpistoke. Kaupat, posti, pankkiautomaatti, huoltoasema, ravintolat jne. sijaitsevat 1-2 km:n päässä mökistä.

Sesonkiviikot Ylläksellä julistetaan haettavaksi kaksi kertaa vuodessa, ja mikäli samalle viikolle on useampia hakijoita, viikot arvotaan. Etusijalla kuitenkin ovat aina ensikertalaiset. Muita kuin sesonkiviikkoja voi hakea milloin tahansa. Varaustilanteen näkee nettisivuilta.
Tupakointi ja lemmikkieläinten vienti lomaosakkeeseen on kielletty.

Lisätietoja ja varaukset tvml.lomapaikat(at)gmail.com

Helsingin huoneisto

Helsingin Iso-Roobertinkadun huoneistoa voit vuokrata lomaillessasi pääkaupunkiseudulla. Huoneisto on ensisijaisesti liiton ja sen jäsenyhdistysten hallitusten käytössä, eikä niiltä peritä käyttökorvauksia. Myös Tullin veteraanit voivat kokoontua huoneistossa veloituksetta. Huoneistoa vuokrataan vain poikkeuksellisesti ulkopuolisille ja silloinkin pääsääntöisesti vain päiväsaikaan.

Lomalaisten tulee tuoda mukanaan omat pyyhkeet ja lakanat. Lisäksi huoneiston vuokraajan tulee huolehtia siivouksesta lähtiessään huoneistosta eli huoneisto on jätettävä siihen kuntoon, että seuraava varaaja voi tulla sinne ongelmitta. Huoneisto siivotaan perusteellisemmin tarpeen mukaan.

Huoneisto sijaitsee kerrostalossa, jonka järjestyssääntöjä on asukkaiden viihtyvyyden vuoksi ehdottomasti noudatettava. Ryhmätilaisuudet tulee päättyä viimeistään klo 20.00 siten, että myös siivous on sitä ennen tehty. Tupakointi ja lemmikkieläinten vienti huoneistoon on kielletty.

Pitkäaikaisia varauksia huoneistoon ei voida ottaa, vaan lähinnä kysymykseen tulevat enintään muutaman päivän varaukset. Lisäksi varaukset tulee tehdä riittävän ajoissa, viimeistään 2 viikkoa ennen ajateltua käyttöä.

Lisätietoja ja varaukset tvml.lomapaikat(at)gmail.com

Tallinnan huoneisto

Huom! Huoneisto on remontissa tällä hetkellä (8.2.2024), valmistumisesta tiedotetaan erikseen!

Tallinnan keskustassa sijaitseva huoneisto on jäsenten vuokrattavissa. Huoneiston osoite on Roosikrantsi 9, huoneisto nro 28. Kävelymatkan päässä on kaikki palvelut, kuten Viru-keskus, jossa on ruokakauppoja, pikkuputiikkeja, ravintoloita jne.
Huoneistossa on oh avokeittiöllä, 2 mh (makuupaikat yhteensä 7 henkilölle) ja sauna. Keittiö on hyvin varusteltu. Huoneistolla on autopaikka talon lukitussa kellarissa. HUOM! Jos satut saamaan sakot tai pysäköintivirhemaksun, tulee se maksaa Virossa, sillä muutoin se tulee perittäväksi Suomeen!

Huoneisto on vuokraajan tulee ilmoittaa lähtö- ja tuloaika. Vuokraajat hoitavat siivouksen lähtiessään eli paikat jätetään asialliseen kuntoon seuraavaa vuokraajaa varten. Vuokraajat saavat vielä erillisen ohjeen, jossa on maininta turvajärjestelmästä, avaimista jne.

Tupakointi ja lemmikkieläinten vieminen huoneistoon on kielletty.

Varaukset ja tiedustelut tvml.lomapaikat(at)gmail.com tai gsm 050 548 4078 arki-iltaisin klo 17-20.

Liiton vakuutukset

Tullivirkamiesliitto on hankkinut jäsenilleen Vahinkovakuutusyhtiö Ifistä ammatillisen vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, vapaa-ajan matkustajavakuutuksen ja matkatavaravakuutuksen sekä järjestövakuutuksen järjestötehtävissä. Katso lisää www.if.fi/tvml tai jäsenyys-kohdan alta.

Liiton lomatuki

Jäsenet voivat hakea liiton lomatukea, jota myönnetään kotimaassa vietettävän loman matka- ja majoituskustannuksiin. Tukea myönnettäessä otetaan huomioon mm. lomalle osallistuvien lukumäärä, taloudelliset, sosiaaliset yms. perusteet. Lomatukea ei myönnetä perättäisinä vuosina. Lomatukea haetaan kerran vuodessa marraskuun loppuun mennessä. Hakumenettelyistä ja -ajoista ilmoitetaan liiton tiedotteessa ja nettisivuille. Lomatukivastaavana toimii Tiina Kaivolahti tiina.kaivolahti(at)tulli.fi gsm 040 332 4677 .

Poppiusrahasto

Liiton opintorahastosta jäsenet voivat hakea apurahaa kotimaassa tai ulkomailla tapahtuvia kieliopintoja, ammattiin liittyviä opintoja ja opintomatkoja varten. Apurahat julistetaan haettavaksi kaksi kertaa vuodessa liiton tiedotteessa, joka julkaistaan myös nettisivuilla. Haku kaksi kertaa vuodessa 30.6. ja 31.12. mennessä.

Elokuvaliput

Liitto välittää Finnkinon ja BioRexin elokuvalippuja jäsenyhdistyksilleen edulliseen hintaan. Jäsenyhdistykset voivat postitus- yms. kulujensa kattamiseksi myydä lippuja jäsenilleen sopivaksi katsomallaan hinnalla. Liput käyvät kaikkiin elokuvateattereihin (myös erikoishintaisiin ja ensi-iltanäytöksiin). Ota yhteys oman yhdistyksesi toimihenkilöihin tai tvml.leffaliput(at)gmail.com

Työttömyyskassa

Liiton jäsenet kuuluvat Työttömyyskassa Aariaan. Jäsenyys takaa taloudellisen perusturvan työttömyyden aikana. Ansiosidonnaista työttömyyspäivärahaa saa työttömäksi joutuessaan, jos on ollut työssä ja Tullivirkamiesliiton jäsenenä vähintään kymmenen kuukautta. Huom! Muutos 2.9.2024 alkaen: työssäoloaika on vähintään vuoden. Työttömyyskassa-asiamiehenä toimii Esa Annala esa.annala(at)elisanet.fi

Pankkisopimukset

Danske Bankin ja Nordea Järjestöpankin ja liiton solmiman yhteistoimintasopimuksen perusteella jäsenet voivat neuvotella konttoreista edullista asunto-, auto- ja kulutusluottoa sekä lainaa mahdollisessa työtaistelutilanteessa.

Teboil

Jäsenetu on päättynyt 1.3.2022.

Viking Linen risteilyt

Yhtiö tarjoaa Akavan etuna liiton jäsenille jatkuvasti (pois lukien 1.7.-15.8.) edullisia risteilyjä Tukholmaan ja Tallinnaan sekä reittimatkoja. Tee matkavaraus osoitteessa www.vikingline.fi Tuotetunnukset FPKRY ja FVRES. Viking Linen nettisivuilta löytyy myös muita edullisia ja välillä superhalpoja äkkilähtötarjouksia. Viking Clubin jäsenyys myös kannattaa!

Member+ -edut akavalaisille                       

Member+ on akavalaisten oma jäsenetupalvelu. Palvelu kokoaa yhteen sekä oman ammattiliittosi tarjoamat edut että kaikkien akavalaisten yhteiset edut. Tutustu etuihin kirjautumalla Member+ palveluun.

Lomahuoneistot

A-palvelut tarjoavat akavalaisille ja heidän perheilleen hyvää oloa, jaksamista tukevia sekä vapaa-aikaan liittyviä palveluita.

Jäsenet voivat vuokrata A-palveluiden lomahuoneistoja Member+-varaussivuston kautta. Mökeissä  pääsee nauttimaan oman mökin rauhasta ja helposta lomasta.

Tuetut lomat

Lisäksi akavalaisten liittojen jäsenillä on mahdollisuus hakea tuettuja lomia. Ne toteutetaan yhdessä Hyvinvointilomat ry:n kanssa.

AVIS                                

Tullivirkamiesliiton jäsenet saavat vuokrattua autot Avikselta kotimaassa 15 % alennuksella normaaleista päivähinnoista. Minileasing vuokraukset sovitun kiinteän jäsenhinnan mukaan.

Varaukset voi tehdä sähköpostilla reservations@avisbudget.fi tai puhelimitse 010 436 2200 (ma-pe klo 8.00-16.00). Varattaessa tarvittavan koodin saat liiton sihteeriltä sihteeri.tvml(at)gmail.com tai 040 500 9926.

Lisätietoa www.avis.fi

Etu on voimassa toistaiseksi.

Wasaline

Wasaline tarjoaa liiton jäsenille henkilölipun listahinnasta -10% alennuksen. Alennus koskee reittimatkoja.

Matka varataan varustamon nettisivuilta osoitteesta www.wasaline.com koodilla TVML.

Matka maksetaan heti, varaus astuu voimaan vasta suoritetun maksun jälkeen. Peruutukset varustamon julkaisemien peruutusehtojen mukaisesti ja kuljetukset varustamon yleisten kuljetusehtojen mukaisesti.

Etu koskee ainoastaan ennakkoon varattuja matkoja. Varaamattomat matkat veloitetaan voimassaolevan hinnaston mukaan. Satamassa lähtöselvityksen yhteydessä on valmistauduttava esittämään liiton jäsenkortti. Jos jäsenkorttisi on kadoksissa, ota yhteyttä liiton sihteeriin sihteeri.tvml(at)gmail.com.

HUOMAA: Varausta tehdessä tulee ensin täyttää kaikki tiedot normaalisti. Sivulla kuusi koodi TVML täytetään kampanjakoodiruutuun isoilla kirjaimilla ja sen jälkeen painetaan päivitä hinta, jolloin hinta päivittyy alennuksella.

Tiedotus

Liitto tiedottaa ajankohtaisista asioista sähköisillä tiedotteilla, jotka tiedotusyhdyshenkilöt jakavat jäsenille. Liitolla on kotisivut osoitteessa www.tvml.fi

Liiton luottamustehtävissä toimiville sekä tiedotusyhdyshenkilöille toimitetaan myös keskusjärjestön ja TJS Opintokeskuksen tiedotteita.

Akavan www.akava.fi ja JUKOn www.juko.fi internet-sivuilla on tietoa keskusjärjestöjen ajankohtaisista asioista ja tapahtumista.

Jäsenetuja yhteistyökumppaneilta