Helsinki

Sijainti

Tullivirkamiesliiton huoneisto sijaitsee Helsingissä osoitteessa Iso Roobertinkatu 9 B 15. Tullivirkamiesliiton jäsenet voivat varata huoneistoa. Huoneistoa varataan vain poikkeuksellisesti ulkopuolisille.

Vuokraushinnat

TVML-jäsen käyttää huoneistoa lomallaan Osallistuu muitakin kuin TVML-jäseniä, esim. erilaisten harrastuspiirien kokoukset Osallistuu vain TVML-jäseniä Yksi henkilö yöpyy huoneistossa virkamatkalla Ulkopuoliset kokoukset

40 €/vrk/aikuinen, korkeintaan 100 €/vrk (alle 15 v. lapset ilmaiseksi)

 

70 €/kokous

 

30 €/kokous

 

80 €/vrk

 

käyttökorvaus 100 €

Laskutus onnistuu myös Nordean e-palvelun kautta.

Huoneisto on ensisijaisesti Tullivirkamiesliiton ja sen jäsenyhdistysten hallitusten käytössä, eikä niiltä peritä käyttökorvauksia. Myös Tullin veteraanit voivat kokoontua huoneistossa veloituksetta.

Varustelu

Huoneisto on kahdessa tasossa. Alakerrassa mahtuu yöpymään 2 henkilöä (sohva ja ns. laivasänky seinällä). Yläkerrassa on levitettävä sohva, johon mahtuu kolme henkilöä ja lisäksi on kaksi levitettävää nojatuolia eli yläkerrassa mahtuu yöpymään viisi henkilöä. Lisäksi löytyy muutama irtopatja.
Huoneiston vuokra on hotellimajoitukseen verrattuna edullinen. Toisaalta huoneisto ei tarjoa hotellien hyviä palveluja, vaan lomalaisten tulee tuoda mukanaan omat pyyhkeet ja lakanat.

Varaaminen ja lisätietoja

Varaukset ja lisätietoja tvml.lomapaikat@gmail.com. Varaukset tulee tehdä riittävän ajoissa, viimeistään 2 viikkoa ennen suunniteltua käyttöä.

Varausta tehdessäsi ilmoita laskutus-/avaimentoimitusosoite, sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumero, josta tarvittaessa tavoittaa vapaa-ajalla. Lisäksi ilmoita majoittuvien aikuisten ja lasten lukumäärä sekä saapumis- ja lähtökellonaika. Ilmoita myös, että noudatko avaimen Pasilasta vai lähetetäänkö avain postitse ilmoittamaasi osoitteeseen. Ota huomioon postitukseen tarvittava aika, joka on vähintään viikko.

Jos majoittuvien määrä muuttuu, älä muuta jo saamaasi laskua, vaan odota uutta laskua. Jos sähköpostiosoitetta ei ole, voidaan lasku lähettää myös kirjepostina.

Huoneiston järjestyssäännöt

Huoneisto sijaitsee asuinkerrostalossa, jonka järjestyssääntöjä on ehdottomasti noudatettava asukkaiden viihtyvyyden vuoksi. Siksi huoneistoa ei voida luovuttaa esim. pikkujoulujen pitopaikaksi. Kaikki tilaisuudet päättyvät klo 20.00 mennessä siten, että myös siivous on sitä ennen tehty, ja normaali hiljaisuus alkaa klo 22.00.

Siivous, astioiden ja pyykkien pesu

Huoneistoa siivotaan liiton toimesta vain kaksi kertaa kuussa. Varaaja huolehtii siivoamisesta, astioiden ja pyykkien pesusta sekä roskien pois viennistä. Huoneisto on jätettävä siihen kuntoon, että seuraava varaaja voi majoittautua ongelmitta.

Siivoamatta ja astioiden pesemättä jättämisestä peritään varaajalta  60 €  siivousmaksu ja pyykkien pesemisestä peritään  25 €  pesumaksu.

Tupakointi ja lemmikkieläimet

Tupakointi ja lemmikkieläinten tuonti huoneistoon on kielletty. Tupakointi on toistaiseksi sallittu yläkerran parvekkeella, jossa on astia tupakantumppeja varten. Astia tulee muistaa tyhjentää varauksen päätyttyä!

Puutteet ja rikkoutumiset

Havaituista puutteista ja rikkoutumisista yms. on välittömästi ilmoitettava tvml.lomapaikat@gmail.com tai esa.annala@elisanet.fi. Varaaja on aina vastuussa huoneiston käytöstä ja vastaa vahingoista.

Huoneistoon saapuminen

Huoneistoon ei saa tulla ennen varauksen alkamista! Ilmoita varauksesi yhteydessä arvoitu saapumisaika ja lähtöaika. Jos huoneistoon tullaan aikaisemmin, on tilanne aina ensin tarkistettava lomapaikkavastaava Leena Lehdolta gsm 050 548 4078. Varauksen tehneen jäsenen tulee myös itse olla mukana. Huoneistoa ei saa luovuttaa alaikäisten lasten tai ulkopuolisten käyttöön. Tarvittaessa liiton toimija voi käydä varatussa huoneistossa arkisin klo 11-13. Käynnistä ilmoitetaan varaajalle aina etukäteen, joten ilmoita varauksesi yhteydessä kännykkänumero, josta sinut varmasti tavoittaa.

Huoneiston avaimen palautus

Avain tulee palauttaa välittömästi käytön jälkeen sovitulla tavalla! Avainta ei voi jättää huoneistoon.

Varauksen peruuttaminen / muutokset varaukseen

Mahdolliset varauksia koskevat muutokset/peruutukset tehtävä viimeistään neljätoista (14) vuorokautta ennen varauksen alkua.
Määrä-ajan jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitetaan 25 euron peruutusmaksu.
Peruutukset osoitteeseen tvml.lomapaikat@gmail.com

Hätätilanteet

Esa Annala gsm 044 294 4970

Jäsenetuja yhteistyökumppaneilta