Ylläs

Sijainti

Tullivirkamiesliiton hirsimökki sijaitsee Äkäslompolossa, Kuertunturin juurella Kolmiotiellä. Äkäslompolon laskettelurinteille ja luontokeskus Kellokkaaseen on matkaa n. 6 km, mutta upeille hiihtoladuille ja patikointireiteille pääset jo suoraan mökin pihasta.
Äkäslompolon palvelut sijaitsevat 1-2 km:n päässä mökistä. Jounin kaupalla on kauppa, posti, apteekki, Alko, huoltoasema ja pankkiautomaatti.

Vuokraushinnat

Hinnat 2021

jäsenhinta (euroa) Ammattiliitto AVAn jäsenet (euroa) Muut (euroa)
normaaliviikot 150 300 400
sesonkiviikot (viikot 8-17, 51 ja 52) 300 400 600
ruskaviikot (viikot 36-37) 220 350 450

Kevään 2022 sesonkiviikot arvottu ja Voittajille ilmoitettu sähköpostitse 10.10.2021! 

Vuorokausihinta on viikkohinta jaettuna seitsemällä. Laskutus tapahtuu yöpymisten lukumäärän perusteella. Tullivirkamiesliiton eläkeläisjäsenet saavat 20 % alennuksen sesonkiviikkojen ulkopuolisten viikkojen hinnoista.

Lemmikkieläimet ovat sallittuja, mutta lemmikkiviikosta peritään 20 euron lisämaksu.

Vuokrausajan alkaminen ja päättyminen

Varattu viikko lomakohteessa alkaa lauantaina klo 15.00 ja päättyy lauantaina klo 12.00. Väliin jäävä aika on varattu huoneiston kuivatusta ja tarkastuskäyntiä varten.

Varustelu

Mökissä on olohuone (jossa takka), makuuhuone + tilava makuuparvi (makuutilat yhteensä kuudelle), koneistettu keittiö ja sauna. Muita varusteita ovat mm. kaasugrilli, pesukone, vaatteiden kuivatuskaappi ja auton lämpöpistoke.

Mökkiin on hankittu 4 kpl blankkoja hissikortteja. Korteille jokainen voi ladata tarvitsemansa määrän arvoa tai laskuja. Kortit tulee käytön jälkeen palauttaa niiden säilytyspaikkaan seuraavia lomailijoita varten.

Lomalaisten tulee tuoda mukanaan omat pyyhkeet ja lakanat.

Varaaminen ja lisätietoja

Ylläksen sesonkiviikot julistetaan liiton jäsenten haettavaksi kaksi kertaa vuodessa, ja mikäli samalle viikolle on useampia hakijoita, viikot arvotaan. Sesonkiviikot vuokrataan kokonaisina viikkoina.

Muita lomaviikkoja voi varata ympäri vuoden. Myös yksittäisten vuorokausien vuokraaminen lyhyellä varoitusajalla on mahdollista.

Varaukset ja lisätietoja tvml.lomapaikat@gmail.com. Varausta tehdessäsi ilmoita onko mukanasi lemmikki, laskutusosoite, sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumero, josta tarvittaessa tavoittaa vapaa-ajalla.

Kaikista varauksista peritään ennakkoon 50 euron varausmaksu ja samalla lähetetään koko viikon lasku varaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Siivous, astioiden ja pyykkien pesu

Varaaja vastaa lähtösiivouksesta eli paikat jätetään asialliseen ja siistiin kuntoon seuraavaa vuokraajaa varten. Siivoamatta, astioiden ja pyykkien pesemättä jättämisestä peritään siivousmaksu ja aiheutuneet kulut.

Tupakointi ja lemmikkieläimet

Tupakointi on sisällä kielletty. Lemmikkieläimet ovat sallittuja. Lemmikkiviikosta peritään 20 euron lisämaksu.

Puutteet ja rikkoutumiset

Havaituista puutteista ja rikkoutumisista yms. on välittömästi ilmoitettava tvml.lomapaikat@gmail.com tai esa.annala@elisanet.fi. Varaaja on aina vastuussa huoneiston käytöstä ja vastaa vahingoista.

Mökin avaimen palautus

Varaajat saavat erikseen ohjeen, missä on maininta mm. avaimen palauttamisesta.

Varauksen peruuttaminen

Varaus voidaan peruuttaa maksutta 2 viikkoa ennen varauksen alkamista. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista pidätetään peruutusmaksuna 50 euron ennakkomaksu. Lääkärintodistuksella peruutukset kuluitta.

Hätätilanteet

Esa Annala gsm 044 294 4970

Jäsenetuja yhteistyökumppaneilta