Uutisia Tullivirkamiesliitolta

Jäsenkalenterit 2023 on postitettu

Ensi vuoden jäsenkalenterit on postitettu 10.11.2022. Kalenterit on lähetetty sen tilanneille sekä kaikille TVML Eläkeläiset ry:n jäsenille.
Lue lisää

Talven ja kevään Hyvinvointi-lomat haettavina

Tammi-toukokuun Hyvinvointi-lomien hakuaika päättyy 30.11.2022. Voit tulostaa lomaesitteen ja täyttää hakulomakkeen sähköisesti. Käsin täytettävä hakulomake on myös aina tulostettavissa.
Lue lisää

NTO-seminaari Helsingissä

Pohjoismaiden tullijärjestöjen (NTO) seminaari pidettiin 5.-6.9.2022 Helsingissä. Tullivirkamiesliitto ja Tulliliitto toimivat kokouksen järjestäjinä. Tapaamisessa keskusteltiin mm. resurssitilanteista, palkkauksesta sekä pohjoismaiden muuttuneesta turvallisuustilanteesta, joka vaikuttaa työntekijöiden turvallisuuteen.
Lue lisää

Uutta Danske Bankilta Tullivirkamiesliiton jäsenille

Uutta! Danske Bankin asiakkaille etuja lakineuvontaan ja –palveluihin Tarjoamme nyt yhdessä yhteistyökumppanimme Lexlyn kanssa lakineuvontaa ja –palveluita.
Lue lisää

Työttömyyskassa Aarian uusi osoite

Työttömyyskassa Aarian toimiston uusi osoite 19.7.2022 alkaen on:  Elimäenkatu 5  00510 Helsinki  Huomioithan, että työttömyyskassan toimitiloissa ei ole mahdollisuutta asioida paikan päällä.
Lue lisää

AVIS tiedottaa

Kesälläkin AVIS:n toimipisteet ja palvelukeskukset ovat apunasi autonvuokrausasioissa niin työautoilussa kuin vapaa-ajallakin. Varaukset teet tutusta osoitteesta www.avis.fi  
Lue lisää

Tullin veteraanien kirjajulkaisu

Aikamatka Suomen Tullin lähihistoriaan on ilmestynyt Tullin veteraanit r.y. on julkaissut tuottamansa uuden 146-sivuisen kirjan, jonka nimi on Tullin matkassa entisajan Suomessa.
Lue lisää

Tallinnan huoneistossa meneillään sisäremontti

Tallinnan huoneisto Roosikrantsikadulla on tällä hetkellä lähes alkutekijöissään. Vesivahingon pilaamat seinät, lattiat ja keittiön väliseinä on purettu ja muut muutostyöt ovat meneillään.
Lue lisää

Hyvinvointi ry:n lomatarjonta

Kesä-syyskuun hyvinvointilomien hakuaika päättyi 31.3.2022. Lue lisää lomista, lomakohteista ja hakemisesta Hyvinvointi ry:n sivuilta.
Lue lisää

Teboil

Jäsenetu on päättynyt 1.3.2022.
Lue lisää

Hyödynnä Danske Bankin asuntolainaedut

Hyödynnä tuntuvat etusi asuntolainassa ja tutustu kaikkiin etuihisi. Tutki myös kotisi ympäristökestävyys osoitteessa kestavakoti.fi. Palvelun tuottamisesta ja asiantuntemuksesta vastaa Gaia Consulting ja palvelua sponsoroi Danske Bank.
Lue lisää

Leffalippujen voimassaoloaikaa jatkettu

Finnkinon leffalippujen voimassaoloaikaa on jatkettu 3.5.2022 asti. Lipuissa on päättymispäivämäärä 31.3.2021. Lipputilaukset Leena Lehdolta.
Lue lisää

Tiedotearkisto

Jäsenetuja yhteistyökumppaneilta