Uutisia Tullivirkamiesliitolta

Puheenjohtajan joulutervehdys

Kohti joulua ja ensi vuotta Valtion työ- ja virkaehtosopimuskausi päättyy 28.2.2022. Valtion osalta neuvottelut käynnistyvät 12.1.2022. Tuolloin neuvotteluosapuolet (Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO, Ammattiliitto Pro, Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ja Valtion työmarkkinalaitos (VTML)) esittävät toisilleen omat tavoitteensa, jonka jälkeen neuvottelut […]
Lue lisää

Danske Bankin Taloudellinen mielenrauha -webinaari

Miksi jokaisen pitäisi aloittaa sijoittaminen tänään eikä huomenna? Tervetuloa 30.11. klo 17.30 osoitteeseen: danskebank.fi/akava-webinaari Webinaarin aiheena on sijoittamisen aloittaminen. Juontajana tietokirjailija ja bloggaaja Julia Thurén, keskustelemassa mukana Danske Bankin senioristrategi Kaisa Kivipelto ja OAJ:n yhdistystoiminnan erityisasiantuntija Kaj Raiskio.
Lue lisää

E-passi

Muista hyödyntää työnantajan tarjoama e-passi, mikäli raha on vielä käyttämättä! Aikaa on vuoden loppuun. Ohjeet löytyvät Intrasta.
Lue lisää

Uudet jäsenkortit tulossa

Tullivirkamiesliiton jäsenkorttien painatus on viivästynyt ja korttien arvioitu saapuminen jokaiselle jäsenelle on marraskuun alkupuolella. Jäsenkortti postitetaan kotiosoitteeseen ja sen voi ottaa käyttöön heti. Vanhan jäsenkortin voimassaolo päättyy 31.12.2021. Jos et ole saanut omaa korttiasi marraskuun loppuun mennessä, niin ota yhteyttä […]
Lue lisää

Uudet jäsenkortit tulossa

Kaikille Tullivirkamiesliiton jäsenille on tilattu uusi jäsenkortti tänään 7.10.2021. Uusi kortti on voimassa 12/2025 saakka ja sitä voit käyttää heti. Vanhojen korttien voimassaoloaika päättyy 12/2021. Korttien painatus kestää parisen viikkoa, mutta jos posti ei tuokaan uutta korttiasi loka-marraskuun vaihteeseen mennessä, […]
Lue lisää

Sihteeri uudet yhteystiedot

1.10.2021 jälkeen tavoitat Tullivirkamiesliiton sihteerin Liisa Kangassalon sähköpostilla sihteeri.tvml@gmail.com ja numerosta 040 500 9926.
Lue lisää

Liittokokous alkoi Triplassa Helsingissä

Tullivirkamiesliiton liittokokous alkoi Sokos Hotel Triplassa Pasilassa. Kokouksen avasi liiton puheenjohtaja Jari Nieminen. Hän kertasi kevään VES-neuvottelukierroksen ja virastoerän lopputulemat ja kertoi maalittamisesta, jonka liitto on nostanut esiin. Maalittamisessa tulee olla nollatoleranssi ja maalittamisen kohteeksi joutuneille henkilöille täytyy löytyä tukea. […]
Lue lisää

Ilmoittaudu ensi talven hiihtoviikoille!

Rukan ja Ylläksen hiihtoviikoille voit ilmoittautua 1.10.2021 mennessä. Viikot arvotaan, jos samoille viikoille ilmoittautuu useampi halukas. Katso lomapaikkojen esittelyt kohdasta Lomakohteet. Ilmoittautumiset osoitteella tvml.lomapaikat@tulli.fi Viikot arvotaan lokakuun alkupuolella.
Lue lisää

Käytä ainutlaatuinen jäsenetusi

Jäsenetuna sinä ja puolisosi saatte henkivakuutuksen merkittävästi edullisempaan hintaan kuin muut. Hanki Suomen edullisin henkivakuutus minuuteissa osoitteesta kalevavakuutus.fi. Henkivakuutuksen myöntää yhteistyökumppanimme Henkivakuutusyhtiö Kaleva.
Lue lisää

Jäsenkalenteri 2022 ja jäsenkortit

Jäsenkalenterit vuodelle 2022 toimitetaan tilauksen tehneille loka-marraskuun aikana. TVML Eläkeläiset ry:n jäsenille kalenterit postitetaan kotiin ilman eri tilausta. Liiton jäsenkorttien voimassaolo päättyy 31.12.2021. Kaikille jäsenille lähetetään kotiosoitteeseen uusi jäsenkortti hyvissä ajoin syksyn aikana.
Lue lisää

Erityisjäsenmaksut ja eläkeläisten palvelumaksut loppuvuodelta 2021

Erityisjäsenmaksut 7 euroa/kk sekä eläkeläisten palvelumaksut 5 euroa/kk on laskutettu heinä-joulukuulta 2021. Lasku tulee postissa kotiosoitteeseen. Erityisjäsenmaksua peritään erilaisilla palkattomilla virkavapailla olevilta sekä työttömiltä jäseniltä. Eläkeläisten palvelumaksua peritään siihen asti, kunnes jäsen täyttää 70 vuotta. Liiton vakuutukset ovat voimassa sen […]
Lue lisää

Jäsenille Vallila-tuotteet -20 %

Jäsenenä saat nyt Vallilan verkkokaupasta tuotteet etuhintaan -20 % koodilla AKAVA20. Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita. Etu on voimassa vuoden 2021 loppuun asti. (www.vallila.fi)
Lue lisää

Finnkinon leffaliput

Finnkinon teatterit aukeavat pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa ja Lahdessa 11.6. alkaen. Tullivirkamiesliiton jäsenyhdistysten jäsenilleen välittämiä Finnkinon leffalippuja voit edelleen ostaa Leena Lehdolta. Lippujen hinta on 9,50 euroa/kappale, mikäli yhdistys ei kompensoi lipun hintaa. Tiedustele kompensointia omalta yhdistykseltäsi. Liput kelpaavat kaikkiin näytöksiin […]
Lue lisää

Kalevan kesäkampanja

Tullivirkamiesliiton jäsenenä saat henkivakuutuksen ja lapsen tapaturmavakuutuksen jäsenetuhintaan - jopa alle 10 € kuukaudessa! Kampanjakoodilla KESÄ2021 saat henkivakuutuksen oston yhteydessä leffalipun kaupan päälle! Osallistu samalla 2000 € matkalahjakortin arvontaan! Vakuutuksen myöntää yhteistyökumppanimme Henkivakuutusyhtiö Kaleva.
Lue lisää

Teboilin kesäkampanja

Perinteinen Teboilin kesäkampanja alkaa jälleen juuri ennen juhannusta ja jatkuu elokuulle asti. 23.6.-15.8.2021 saat liiton jäsenkortilla korotetun polttoainealennuksen 2,5 snt/l  palvelevilla huoltamoilla ja automaattiasemilla.  Tankkauksen lisäksi Teboil-asemilta saat kaiken kesämatkailuun liittyvän, autotarvikkeista maittavaan ruokaan.
Lue lisää

Tullivirkamiesliiton liittokokous 20.-21.9.2021

Tullivirkamiesliiton liittokokous pidetään 20.-21.9.2021 Original Sokos Hotel Triplassa Pasilassa Helsingissä.
Lue lisää

Tiedotearkisto

Jäsenetuja yhteistyökumppaneilta