Oletko jäämässä eläkkeelle?

Haluatko jatkaa jäsenyyttäsi Tullivirkamiesliitossa?

Liitto suosittaa, että siirryt nykyisestä yhdistyksestäsi Tullivirkamiesliiton eläkeläisyhdistykseen ja jäsenyytesi etuineen jatkuu automaattisesti.

Mikä on TVML Eläkeläiset ry?

TVML Eläkeläiset ry on hyväksytty Tullivirkamiesliiton jäsenyhdistykseksi 1.1.2009 lukien. Yhdistys perustettiin selkiyttämään eläkeläisjäsenten asemaa ja se on rekisteröity vuonna 2008. Perustajajäseninä toimivat Heikki Ropponen, Olli Rantalaiho, Jorma Koivusalo ja Kai Rinne.

Yhdistyksen toimihenkilöt:

Auli Tiilimaa, puheenjohtaja

Terttu Tähtivaara, varapuheenjohtaja

Tuula Karvala, sihteeri

Tuulikki Rainekari, jäsenrekisterin hoitaja

Jäsenmaksut

Yhdistyksen oma jäsenmaksu 15 € (voimassa vuonna 2023) ja Tullivirkamiesliiton eläkeläisten palvelumaksu 60 €, yhteensä 75 €. Yli 70-vuotiailta ei peritä enää liiton palvelumaksua. Yhdistys perii oman jäsenmaksunsa kevätkaudella ja liitto laskuttaa palvelumaksun kaksi kertaa vuodessa. Viitesiirrot lähetetään kotiosoitteeseesi. Maksun voit suorittaa kätevimmin nettipankissa.

Eläkeläisjäsenen etuja:

  • voit osallistua yhdistyksen järjestämiin tilaisuuksiin, matkoihin jne.
  • kalenteri postitetaan kotiosoitteeseesi
  • saat erilaisia vakuutuksia mm. matka- ja matkatavaravakuutukset (voimassaolo 70-ikävuoteen saakka. Ota yhteyttä vakuutusyhtiöön viimeistään 69-vuotiaana, jolloin vakuutuksia voit vielä jatkaa ja ilman terveysselvitystä)
  • voit käyttää liiton lomapaikkoja (Ylläs, Ruka, Tallinna, Helsingin huoneisto) tietyin aikarajoituksen ja eläkeläishinnoin (20 % alennus Ylläksen ja Rukan hinnoista sesonkikauden ulkopuolella)
  • saat erilaisia risteily-, loma- ja majoitusetuja liiton ja Akavan kautta.

Miten yhdistykseen liitytään?

Täytä normaali liittymisvaltakirja liiton nettisivuilla kohdassa

Liity jäseneksi:

  1. valitse yhdistys TVML Eläkeläiset ry
  2. valitse kohta ’vaihdan liittoa/yhdistystä’
  3. täytä muut lomakkeen kohdat tarpeen mukaan ja klikkaa painiketta lähetä.

Mikäli täytät paperisen muutoslomakkeen, toimita se allekirjoitettuna liiton sihteerille Liisa Kangassalolle osoitteella:

Tullivirkamiesliitto ry/ Liisa Kangassalo, Joutsenkuja 5, 10320 Karjaa (tai osoitteella Tullivirkamiesliitto ry, PL 235, 00101 Helsinki)

Muistathan informoida muutoksesta myös vanhaa yhdistystäsi. Mikäli päätät jäädä jäseneksi omaan yhdistykseesi, muista ilmoittaa päivämäärä, mistä alkaen olet eläkkeellä!

Yhdistyksen tapahtumista saat infokirjeitä ja niistä tiedotetaan myös Tullivirkamiesliiton nettisivuilla.

Lisätietoja

Auli Tiilimaa gsm 050 546 8904 auli.tiilimaa(at)gmail.com

Liisa Kangassalo gsm 040 500 9926 sihteeri.tvml(at)gmail.com

Jäsenetuja yhteistyökumppaneilta