Ajankohtaista

Liittohallituksen huhtikuun kokouksen kuulumisia – Tiedote 7/2023

Liittokokouksen valmistelut

Tullivirkamiesliiton liittokokous pidetään 29.5.2023 Original Sokos Hotel Triplassa, Pasilassa. Laajennettu liittohallitus valmisteli kokousta ja käsitteli mm. tilinpäätöksen 2022,  toimintakertomuksen, toimintasuunnitelman, aloitteet, ansiomerkkiesitykset, liittokokouksen ohjelman ja esityslistan. Tehtiin tarvittavat tekstikorjaukset ja muutokset, jotta aineistot voidaan  esittää liittokokousedustajien käsiteltäväksi.

Liittohallitus kävi läpi itärajan tilannetta

Itärajan tilanteesta todettiin aukioloaikojen muutokset:

Rajajoosepissa asiakaspalvelun aukioloaika muuttuu 1.5.2023 alkaen

  • maanantai – sunnuntai klo 11 – 15.

Kotkassa asiakaspalvelun aukioloaika muuttuu 2.5.2023 alkaen

  • maanantai – perjantai ilman ajanvarausta klo 8 – 11
  • maanantai – perjantai ajanvarauksella klo 11 – 16.15
  • lauantaina klo 8 -22 ja sunnuntaina klo 8 -16 ajanvarauksella

Rukan yhtiökokous

Liiton lomapaikan Ruka-Ihtingin yhtiökokous pidettiin 26.4.2023 Kuusamossa. Liiton edustajina kokouksessa toimivat Esa Annala ja Liisa Kangassalo. Kokouksessa käsiteltiin lakisääteisten asioiden (mm. toimintakertomus 2022, tilinpäätös ja hallitusten jäsenten valinta) lisäksi osakkaiden ja yhtiön välinen vastuu huoneistoja koskevissa korjaus- ja vahinkotoimenpiteissä.

Tallinnan huoneiston remontti

Tallinnan huoneiston remontti on valitettavasti vieläkin kesken. Liiton taloudenhoitaja Esa Annala on säännöllisesti käynyt valvomassa työn edistymistä. Hänen arvionsa mukaan remontti ei tule valmistumaan kesään mennessä. Huoneistoon on jo tilattu keittiön kaapistot ja kodinkoneet, mutta vielä ei kaapistoja ole asennettu. Huoneistosta puuttuu muut kalusteet kuten sängyt, sohva, tuolit, astiat jne. Ilmoitamme heti, kun huoneisto on jälleen jäsenistön käytettävissä!

Tampereen Tullimiehet ry:n kirjanjulkistustilaisuus

Tullivirkamiesliitolle tuli kutsu Tulliliittoon kuuluvalta Tampereen tullimiehet ry:ltä heidän historiikinsa  ”Muutosten kiskot” julkistamistilaisuuteen 26.4.2023. Liitosta tilaisuuteen osallistuivat puheenjohtaja Jari Nieminen ja varapuheenjohtaja Katja Mikkola. Tilaisuus pidettiin Tullikamarin Klubilla Tampereella.

Akavan kevätliittokokous

Akavan liittokokous pidetään 29.5.2023 Akavatalossa. Liittokokouksessa kattojärjestömme Ammattiliitto AVAn edustajana toimii Tuija Mäkelä Verovirkailijain liitosta. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat (mm. toimintakertomus 2022, tilinpäätös, Akavan sääntömuutosesitys). Akavan sääntöjä esitetään muutettavaksi siten, että mahdollistetaan opiskelijoiden edustus Akavan hallituksessa.

Liittohallituksen kesäkuun kokous

Liittohallitus pitää seuraavan kokouksensa 15.6.2023.

Lisätietoja

Puheenjohtaja Jari Nieminen, jariolavi.nieminen@gmail.com tai 040 332 6739

 

Jäsenetuja yhteistyökumppaneilta