Ajankohtaista

Liittohallituksen kokous 18.11.2021 – Tiedote 24/2021

Monipaikkatyöhön liittyvän kyselyn tuloksien läpikäyntiä

Liiton hallitus kävi kokouksessaan läpi monipaikkatyöhön liittyvän webropol-kyselyn tuloksia. Kyselyyn vastanneiden jäsenten viesti oli selvä: monipaikkaista etätyötä tulee edistää, kehittää ja jatkaa. Paikkariippuvaisen työn kehittämiseen tuli myös paljon esityksiä. Liiton hallitus jatkaa saatujen vastausten analysointia ja kehitysehdotusten läpikäyntiä joulukuun kokouksessaan.

JUKOn valtion neuvottelukunnan seminaari

JUKOn valtion neuvottelukunta piti 4.-5.2021 seminaarin, jossa käytiin läpi JUKOn valtion virka- ja työehtosopimusneuvottelutavoitteita. Tullivirkamiesliitto on toimittanut omat neuvottelutavoitteensa kattojärjestö Ammattiliitto AVAn kautta jo kesäkuussa JUKOn valtion neuvottelukunnalle. Seminaariin osallistui liiton puheenjohtaja Jari Nieminen. Nykyinen virka- ja työehtosopimuskausi (VES) päättyy 28.2.2022. Valtion neuvotteluiden odotetaan käynnistyvän tammikuussa 2022.

JUKO on valtion neuvottelupöydässä jäsenmäärältään suurin valtion virkamiehiä ja työntekijöitä edustava neuvottelujärjestö.

NTO-kokouksen järjestelyt alkaneet

Pohjoismaisten tullijärjestöjen yhteistyöelimen (NTO) vuoden 2022 seminaarin valmistelu käynnistyi 26.10.2021 Tullivirkamiesliiton ja Tulliliiton yhteisellä suunnittelukokouksella. Kokouksessa hahmoteltiin tulevaa seminaariohjelmaa ja keskusteltiin seminaaripaikasta. Seminaarin pitopaikaksi päätettiin Helsinki ja seminaarin ajankohdaksi 5. – 6.9.2022.

NTO:n seminaareissa käydään läpi eri pohjoismaiden Tullien henkilöstöä koskevia ajankohtaisia aiheita mm. työhön liittyviä ilmiöitä sekä resursseihin ja palkkaukseen liittyviä asioita.

Tallinnan huoneistossa alkaa iso korjaustyö

Liiton Tallinnan huoneiston talossa jatkuu julkisivuremontti. Sen yhteydessä taloyhtiö korjauttaa julkisivun suunnitteluvirheen, josta mm. liiton huoneistoon on aiheutunut useampi vesivahinko. Koska liiton huoneiston sisätiloja korjataan joka tapauksessa uuden vesivahingon vuoksi, liittohallitus päätti, että samalla tehdään isompi korjaustyö koko huoneistossa. Korjaustyötä varten liittohallitus päätti, että ostetaan palveluna sisustusarkkitehtisuunnitelma koko huoneiston korjaustyöstä, sisältäen lisäksi mm. korjauksen valvonnan ja materiaalivaihtoehtojen valinnan.

Finnkinon elokuvaliput

Tullivirkamiesliiton jäsenyhdistysten jäsenilleen välittämiä Finnkinon leffalippuja voit edelleen ostaa Leena Lehdolta.

Liput kelpaavat kaikkiin näytöksiin paitsi VIP, IMAX ja SCAPE, joihin joudut maksamaan erotuksen.

 

Lisätietoja

Puheenjohtaja Jari Nieminen jariolavi.nieminen@gmail.com gsm 040 332 6739

Jäsenetuja yhteistyökumppaneilta