Ajankohtaista

Liittohallituksen kokouskuulumisia 16.6.2022 – Tiedote 20/2022

Tullin koiranhoitopalkkio ja koiran ruokintaraha

1.6.2022 lukien koiranhoitopalkkio nousee 450 euroon ja koiran ruokintaraha 150 euroon kuukaudessa.

Liiton lomahuoneiston remontti Tallinnassa jatkuu

Tullivirkamiesliiton Tallinnan huoneiston remontti jatkuu eikä varauksia vielä oteta vastaan. Huoneistossa tehtävään sisäremonttiin on tullut viivästyksiä materiaalien ja työntekijöiden saatavuuden osalta. Talon julkisivuremontti on valmistunut.

Ammattiliitto AVAn jäsenliittojen yhteinen luottamusmiespäivä ja hallitusten seminaaripäivä syksyllä

Kattojärjestömme Ammattiliitto AVA järjestää Helsingissä jäsenliittojen (Verovirkailijain liitto, Ulkoasiainhallinnon virkailijayhdistys UHVY ja Tullivirkamiesliitto) luottamusmiehille luottamusmiespäivän 22.9.2022 ja hallitusten yhteisen seminaaripäivän 23.9.2022. Luottamusmieskoulutuksessa aiheina ovat mm. TJS-opintokeskuksen esitys Henkilöstön edustaja työpaikan kehittäjänä ja etätyötä tekevän tukena. Hallitusten yhteisseminaarissa esillä on ajankohtaisia asioita.

Vuoden 2023 kevätseminaari ja liittokokous

Liitto lähetti liittokokousedustajille Webropol-kyselyn 17.5.2022 pidetystä liittokokouksesta. Kyselyyn vastaajia oli 28 henkilöä ja liittokokouksen arvosanaksi tuli 8,9 (asteikko 0-10). Saatujen liittokokouspalautteiden perusteella yksipäiväinen liittokokous oli onnistunut. Joitain kehittämisehdotuksia myös saatiin ja ne otetaan mahdollisuuksien mukaan huomioon liittokokoustapahtumia järjestettäessä.

Vuoden 2023 liittokokousta valmisteleva laajennetun liittohallituksen seminaarikokous pidetään laivalla huhtikuussa ja vuoden 2023 yksipäiväinen liittokokous pidetään Helsingissä toukokuun lopussa.

Finnkinon elokuvalippuja jälleen saatavilla

Tullivirkamiesliiton jäsenyhdistysten jäsenilleen välittämiä Finnkinon leffalippuja voit jälleen ostaa Leena Lehdolta. Lippujen hinta on 10,90 euroa/kappale, mikäli yhdistys ei kompensoi lipun hintaa. Tiedustele kompensointia omalta yhdistykseltäsi. Kesäetuna mukaan saat herkkulipun (rajoitettu määrä).

Liput kelpaavat kaikkiin näytöksiin paitsi VIP, IMAX ja SCAPE, joihin joudut maksamaan erotuksen.

Lippuja myydään vain ja ainoastaan laskulla!

Tilaukset leena.lehto@tulli.fi

Seuraava Tullivirkamiesliiton hallituksen kokous pidetään 23.8.2022.

Lisätietoja

Puheenjohtaja Jari Nieminen jariolavi.nieminen@gmail.com tai 040 332 6739

Tullivirkamiesliitto toivottaa jäsenistölleen rentouttavaa kesää!

 

Jäsenetuja yhteistyökumppaneilta