Ajankohtaista

Rukan ja Ylläksen kevään 2021 hiihtoviikot haettavina – Tiedote 24/2020

Ruka

Huoneistot Ihtinki-järven rannalla ovat täysin varusteltuja 60-neliöisiä, 2-kerroksisia ja niissä on mm. keittiötilat, oleskelutilat takkoineen, makuutilat 6 hengelle ja saunat. Huoneistoissa on myös astianpesukoneet, mikrot, kahvinkeittimet, cd-soittimet, tv:t yms. Huoneisto 1 on allergiahuoneisto ja huoneistoon 2 saa tuoda lemmikkieläimiä. Lämpöpistokkeita autoille on yksi per huoneisto talon edessä.

Noin 5 km:n päässä Ruka-risteyksessä on mm. K-market, S-market, apteekki, posti, pankkiautomaatti, huoltoasema sekä erilaisia välinevuokrauspisteitä. Willis West –nimisestä motellista voi vuokrata liinavaatteita ja pyyhkeitä.

Kevään sesonkiviikkojen (8-17) jäsenhinta on 300 €/vko/huoneisto.

Alkuvuoden (1-7) viikkojen jäsenhinta on vain 150 €/vko/huoneisto.

Lisätietoa ja kuvia myös osoitteissa Kuusamo Wild Nature, Ruka.fi ja Kuusamo.fi

Ylläs

Kuuden hengen hirsimökissä Äkäslompolossa Kuertunturilla on olohuone (jossa on takka), makuuhuone, makuuparvi, täysin koneistettu keittiö ja sauna. Muita varusteita ovat mm. vaatteiden kuivatuskaappi, pesukone ja auton lämpöpistoke mökin pihassa. Mökin remontti valmistuu marraskuun aikana, joten kohta lähes kaikki on upouutta! Ylläkselle ovat myös lemmikkieläimet tervetulleita!

Kaupat, posti, huoltoasema, ravintolat jne. sijaitsevat 1-2 km:n päässä Äkäslompolon keskustassa. Lähin pankkiautomaatti on Jounin Kaupalla.

Unohtaa ei tietenkään sovi upeita ulkoilumaastoja, jotka avautuvat aivan mökin edestä!

Lomaviikko Ylläksellä on edullinen! Sesonkiviikot (8-17) maksavat 300 €/vko ja alkuvuoden viikkojen 1-7 jäsenhinta on vain 150 €/vko.

Lisätietoa Ylläksestä yllas.fi

 

Lähetä hakemuksesi viimeistään 2.10.2020 mieluimmin sähköpostilla tvml.lomapaikat@gmail.com tai osoitteella Tullivirkamiesliitto, PL 235, 00101 Helsinki.

Mainitse hakemuksessasi, mitä lomakohdetta haet ja Rukan kohdalla erikseen, kumpaa huoneistoa haet. Mikäli haet molempia kohteita ja/tai useampaa viikkoa, ilmoita myös, mi-kä on ykköstoiveesi.

Mikäli samalle viikolle tulee useampi varaus, viikko arvotaan.

Onnettaren suosikit saavat ilmoituksen viikolla 41.

Kuvia ja lisätietoja kummastakin lomakohteesta osoitteessa tvml.fi/lomakohteet

 

Myös syksyn 2020 ensilumiviikkoja vapaana! Nappaa omasi!

Varaustilanteet voit tarkistaa liiton nettisivuilta tvml.fi/lomakohteet

Tiedustelut ja varaukset tvml.lomapaikat@gmail.com
(kiireellisissä tapauksissa gsm 050 548 4078/Leena Lehto)

Jäsenetuja yhteistyökumppaneilta